Hvem er Noles?

Eksperter i legepladser siden 1974

Generationers barndomsminder

Med mere end 40 års erfaring med udvikling, fremstilling og salg af legepladsudstyr til primært danske men også europæiske kunder har Noles A/S opnået en meget stor viden om design af legeredskaber samt opbygning af legepladser. Det gælder valg af materialer, opbygning af konstruktioner og udformning af de mange detaljer, der tilsammen giver holdbare og sikre legeredskaber og legepladser.

Noles A/S forhandler desuden produkter fra BOER og STILUM.

Generationers

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Har du et projekt vi skal hjælpe dig med?

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Segment

Haster det, så kontakt os på
+45 70 20 93 93

getimage 7

Rådgivning om legepladsudstyr

Noles A/S giver løbende gratis rådgivning til vores kunder. Rådgivningen vedrører alle aspekter i valg af legepladsudstyr og vedligehold af legepladsudstyr. Noles A/S udfører de første skitsetegninger uden beregning. Det giver kunden mulighed for at få afprøvet de forskellige ønsker, der ofte møder vores konsulenter i idé-fasen ved etablering af nye legepladser og valg af legepladsudstyr.

Materialekvalitet

Ved valg af materialer er det vigtigt, at materialerne har en lang levetid og et minimum af vedligehold. Noles A/S anvender udelukkende de bedste materialer til fremstilling af legepladsudstyr.

Med de rigtige materialer bevarer legepladsudstyret det sikkerhedsniveau og den konstruktionsstabilitet, som ligger til grund for redskabets certificering. Se også afsnittet materialebeskrivelse.

getimage 8

getimage 9

Kvalitetssikring af monteringsarbejdet

For at sikre en høj kvalitet samt undgå fejl har Noles A/S udviklet et kvalitetssikringssystem til kontrol af monteringsarbejdet.

Systemet bygger på et kvalitetssikringsskema per legeredskab, der indeholder alle de kontrolpunkter, som vi ønsker at vore montører skal være ekstra opmærksomme på.

Ved endt montering af legepladsudstyret afkrydser montøren alle fokuspunkterne og signerer kvalitetssikringskemaet.